01 Campagne set up

In de zomer van 2022 heeft Schiphol enorme uitdagingen op het gebied van personeel. Met name aan beveiligers is een groot tekort. Om de verschillende beveiligingsbedrijven op Schiphol te ondersteunen in de werving besloot de Schiphol Groep grootschalige online campagnes in te gaan zetten. 
Regio.
+/- 30 km rondom Schiphol
Doelgroep.
Professionals met affiniteit voor beveiliging en de luchtvaart.
Kanalen.
Snapchat, Digital Out of Home - Basic Fits, Facebook & Instagram, Google Search, Indeed, Nu.nl, AD.nl, Spotify.
Concept.
Het concept is ontwikkeld door Steam.

De banenmarkt.

Een record aantal aanmeldingen

De eerste stap was het aanjagen van de banenbeurs. Met een grootschalige awareness campagne hebben we in 10 dagen tijd meer dan 1500 aanmeldingen gerealiseerd. Op de banenbeurs waren de verschillende organisaties aanwezig die de aanwezigen informeerde over de mogelijkheden op Schiphol.

Continuïteit.

Met gerichte always on campagnes

Na de banenbeurs zijn we de instroom gaan continueren en ons specifiek gaan richten op beveiligers. Met doorlopende full funnel campagnes op tal van kanalen blijven we de mogelijkheden op Schiphol zichtbaar maken onder de doelgroepen. Geïnteresseerden solliciteren direct bij de verschillende werkgevers.

Continuïteit.

Met gerichte always on campagnes

Na de banenbeurs zijn we de instroom gaan continueren en ons specifiek gaan richten op beveiligers. Met doorlopende full funnel campagnes op tal van kanalen blijven we de mogelijkheden op Schiphol zichtbaar maken onder de doelgroepen. Geïnteresseerde solliciteren direct bij de verschillende werkgevers.

06 Wie werken er aan deze campagne?

Sophie Kerstens
Sophie Kerstens Digital Marketeer
Zeb Bellot
Zeb Bellot Campagne Manager

Next case study

CASE