01 intro

Tienduizenden sollicitaties per jaar.

Detailresult Groep is als service organisatie verantwoordelijk voor de recruitment apparaten van supermarkten DekaMarkt en Dirk van den Broek. Daarnaast organiseren zij zowel de productie als de logistiek achter de winkels. Met 22.000 medewerkers behoren zij tot de grotere supermarktketens van Nederland. Dit gaat gepaard met een high volume recruitmentbehoefte. Als Digital Recruitment Business Partner zijn wij het verlengstuk van het recruitment team van Detailresult Groep. 

Campagnes voor elk level.

Voor continue relevante traffic op de werkenbij websites

Campagnes van Bijbaners in de winkel tot aan Trainee's en Logistiek Medewerkers. Met gerichte campagnes brengen we de gewenste doelgroepen voor elke functiegroep in beweging. Onze campagnes variëren van jobmarketing campagnes op Google Search en Indeed tot Branding campagnes op Instagram en Snapchat.

Samenwerken als een team.

Vanuit strategische recruitment planningen

Als verlengstuk van het recruitment team van Detailresult Groep staan we wekelijks met elkaar in contact. We spreken over resultaten, ontwikkelingen in de markt en de behoeftes vanuit de verschillende formules. We werken samen in gedeelde systemen en volgen gezamenlijk performance data vanuit onze op maat ontwikkelde dashboards. 

“De samenwerking met Bluewave is vanaf het begin, nu 2 jaar, goed. Het zijn echte recruiters en marketeers. Dat zorgt ervoor dat wij als klant ook echt gechallenged worden over wat wij beter kunnen doen in het recruitment en marketing vakgebied. Data is hierbij een hygiëne factor. Het wederzijds commitment is hoog en ze sturen echt op resultaten op een manier waar zij in geloven. En dat werpt zijn vruchten af. Daarnaast zijn het ook nog eens erg “goede gasten” waar je mee kan lachen”

Sirius Paalvast – Manager Recruitment & Employer Branding – Detailresult Groep

06 Het Detailresult Groep team

Denzel de Landes
Denzel de Landes Campagne Medewerker
Zeb Bellot
Zeb Bellot Campagne Manager
Noël Nanulaitta
Noël Nanulaitta Customer Succes Manager

Next case study

CASE