Jeroen Joosten

Customer Succes Manager

Korte introductie

Mijn naam is Jeroen Joosten en ik werk als Customer Succes Manager bij Bluewave. Ik ben 33 jaar, woon nu ruim 15 jaar in Amsterdam maar kom oorspronkelijk uit de buurt van Eindhoven. Ik heb de eer om al sinds de oprichting in 2018 onderdeel te mogen zijn van Bluewave! In mijn vrije tijd houd ik van koken en vind ik het leuk om uiteten te gaan. Om dat te compenseren doe ik meerdere keren per week aan CrossFit.

Welk beeld dat je van tevoren had, bleek in de praktijk heel anders te zijn?

Ik loop al een jaartje of 10 mee in de recruitment wereld en als ik hierover vertel aan mensen dan associëren ze dat vaak met een salesgerichte omgeving waar je een “uncapped-bonus” kan halen en heel veel mensen op LinkedIn moet benaderen.
Bij Bluewave is dat allemaal anders. We zetten onwijs toffe digital marketing strategieën op voor bedrijven om op die manier het beste talent aan te spreken.

Wat is het mooiste wat je in rol meemaakt?

We positioneren we onszelf echt als verlengstuk. Het mooiste compliment vanuit een klant is dan ook om te horen dat je wordt gezien als collega en niet als leverancier. Daarom vinden we het ook leuk om regelmatig op te trekken met onze klanten; kennissessies, etentjes of een goeie lunch. Dat zijn de krenten in de pap! Over lunch gesproken: daar houden we bij Bluewave ook van. Dagelijks lunchen we met ze allen in onze kantine (op kosten van de zaak!).

Wat vind je het mooiste naast je werk?

Vaak gaat het tijdens de lunch over voetbal of Formule 1; twee onderwerpen waar ik echt helemaal niks van af weet. Bij mij kan je aankloppen voor alles wat met eten en drinken te maken heeft!

Wat maakt Bluewave voor jou een top werkgever?

Ik heb ontzettend veel geleerd de afgelopen jaren en blijf dit nog iedere dag doen! Het meest waardevolle dat ik heb geleerd is om krachten te bundelen en samen tot een sterk eindresultaat te komen. Als werknemer van het eerste uur kan ik beamen dat er bij Bluewave alles aan wordt gedaan om een veilige omgeving te creëren waar fouten gemaakt mogen worden, mits je wel bereid bent om hiervan te leren. De drempel naar zowel collega’s als het management is laag en er heerst absoluut geen klassieke hiërarchie.

Wanneer is je dag echt geslaagd?

Mijn dag is geslaagd als we weer een klant blij hebben gemaakt door de gezamenlijke inzet van het team! Ik ben ontzettend trots om onderdeel uit te maken van Bluewave omdat we allemaal dicht bij onszelf blijven en daadwerkelijk geloven in hetgeen wat we dagelijks aan het doen zijn. Het is ontzettend tof om dagelijks bij te mogen dragen aan het succes van Bluewave!

Tot slot, wat je willen zeggen tegen toekomstige collega’s?

Als je bij Bluewave komt werken dan kan je een organisatie verwachten waar weinig wordt geluld en veel wordt gedaan! Recht toe recht aan en altijd een stapje verder voor de klant. Er is iedere week wel een momentje dat we elkaar aankijken en denken “wat we hier allemaal aan het doen zijn is echt heel erg vet”! We blijven ontwikkelen en klanten blij maken, de Bluewave-trein gaat ontzettend snel maar we doen er alles aan om iedereen erop te houden zodat we samen deze succesreis kunnen doorzetten!

Publicatie datum: 1 september 2022