Jente Frints

Campagne Manager

Korte introductie
Ik ben Jente, 24 jaar oud en woon in Soest. Nadat ik de master Marketing heb afgerond ben ik in september 2021 begonnen als junior recruitment marketeer bij Bluewave. Inmiddels heb ik al een aantal stappen mogen zetten en ben ik doorgegroeid naar campagne manager. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om voor vriendinnen en familie te koken. Verder ben begonnen met padel en vind ik het leuk om wekelijks een paar rondjes hard te lopen.


Welk beeld dat je van tevoren van Bluewave had, bleek in de praktijk heel anders te zijn?
Ik had van te voren niet een heel concreet beeld van hoe de gesprekken met klanten verliepen. Al snel kwam ik erachter dat dit vaak open en fijne gesprekken zijn. Er is wederzijds commitment en uiteindelijk werken we samen aan het einddoel, het binnenkrijgen van goede sollicitaties. Dit werkt voor mij heel fijn, je bent geen leverancier voor je klanten maar een partner, er wordt echt (intensief) samengewerkt.

Wat was je allerleukste werkdag ooit? Waarom die dag?
Oei, dat vind ik een lastige vraag. Ik vind het altijd erg leuk om klanten ook in het echt te ontmoeten. Ondanks dat we de meeste klanten bijna wekelijks of maandelijks online zien, is het toch fijn om af en toe een meeting in real life te hebben.

Wat is je favoriete gespreksonderwerp met collega’s tijdens de pauze?
Soms vind ik het wel lekker om tijdens de pauze gewoon mee te luisteren naar de gesprekken die worden gevoerd. Het is erg grappig om te horen hoeveel voetbal coaches ons team rijk is nadat Ajax een wedstrijd heeft gespeeld of er weer een Formule 1 wedstrijd is geweest. Verder is het mijn favoriete vraag om aan collega’s te vragen wat ze in de avond gaan koken, zo kan ik een beetje inspiratie opdoen.

Wat is het meest waardevolle dat je hebt geleerd bij deze werkgever?
Ik denk dat het meest waardevolle wat ik hier tot nu toe heb geleerd is om zelfvertrouwen in mijn werk te krijgen en mijzelf te ontwikkelingen binnen de (recruitment) marketing. Toen ik bij Bluewave begon was ik net afgestudeerd en startte ik met mijn eerste fulltime baan. Tijdens mijn studie heb ik heel veel geleerd, maar weinig echt in de praktijk kunnen brengen. In een jaar tijd heb ik veel stappen kunnen zetten. Naast dat ik praktisch en theoretisch natuurlijk ook veel geleerd heb, ben ik gegroeid in hoe ik mijn werk doe en hoe ik me daarbij voel. Ik krijg vanuit Bluewave veel kansen en het vertrouwen om mijzelf te ontwikkelen en ook mee te denken over de ontwikkeling van Bluewave.

Wat viel je op tijdens je eerste werkweek?
Hetgeen wat mij het meest opviel was hoe fijn iedereen met elkaar omgaat. Ondanks dat er hard gewerkt wordt is het vaak ook erg gezellig. Ik voelde me erg welkom en het was leuk om te zien hoe enthousiast iedereen zich inzet voor hetgeen wat er gedaan wordt. Het viel mij meteen op dat het gevoel “wij doen het hier samen” erg heerst. Uiteindelijk werken we allemaal aan hetzelfde doel.

Wanneer ga jij met een blij gevoel naar huis?
Het is natuurlijk altijd fijn als je een klant blij kunt maken met goede resultaten. Ik ga met een blij gevoel naar huis als we een klant blij hebben kunnen maken met bijvoorbeeld de livegang van een nieuwe campagne, een goede evaluatie of als we iets voor ze hebben kunnen oplossen. Als we samen met de klant en ons team een mooie campagne hebben kunnen neerzetten kan ik hier ook zeker trots op zijn.

Hoe merk je dat je werkgever betrokken is bij jou?
Omdat we bij Bluewave niet echt een hiërarchische structuur hebben gaat dit eigenlijk vrij natuurlijk. We hebben regelmatig een check-in waarin we samen zitten en kijken naar mijn ontwikkeling en die van Bluewave. Maar verder is er een open cultuur, waardoor we meer met elkaar samenwerken dan dat er een baas is met werknemers onder zich. Wat heel fijn werkt voor mij op deze manier.

Wat is het meest bijzondere moment dat je de afgelopen maand hebt meegemaakt in je werk?
Onlangs hebben we een nieuwe klant uit Duitsland mogen ontvangen. Tijdens deze dag hebben we de kick-off gehad van onze samenwerking. We hebben kennisgemaakt en zijn meer te weten gekomen over hun employer brand en het werken bij deze organisatie. Heel leuk om te zien hoe enthousiast iedereen was en super tof om te zien dat we bij Bluewave kunnen werken aan zulke grote (internationale) projecten.

Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega’s?
Ondanks dat ik pas een jaar bij Bluewave werk voelt het al een stuk langer, in positieve zin haha. De ontwikkeling van Bluewave gaat ontzettend snel en de mogelijkheid om je als werknemer door te ontwikkelen groeit hier bij mee. Als je bij Bluewave komt werken kom je terecht in een organisatie waar hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is om het ook heel leuk te hebben samen. Je kunt in korte tijd ontzettend veel stappen maken binnen de recruitment marketing. En je komt te werken met en voor heel uiteenlopende klanten, en die afwisseling maakt het juist zo uitdagend!

Publicatie datum: 10 oktober 2022