Werving & selectie

Uw recruitment regisseur

Traditioneel werven en selecteren moet gekoesterd worden. Wanneer u de werving & selectie van een belangrijke positie binnen uw organisatie wilt uitbesteden, zoekt u een deskundige partner. Een partner die uw markt begrijpt en uw bedrijfscultuur aanvoelt. Daarbij wilt u een partij die daadkrachtig en creatief is en er daarmee voor zorgt dat u snel de juist geselecteerde mensen aan tafel hebt.

Get in touch

Onze werkwijze

Wij acteren niet als Bluewave op de arbeidsmarkt. Wij benaderen talent uit naam van onze klant. Talent wilt een carrière binnen uw organisatie, niet die van ons. Door uw employer brand in te zetten verhogen we de response rate van talent aanzienlijk. Meer reacties betekent meer talent. Talent dat uw organisatie sterker maakt. Met krachtige inzet van uw employer brand werken we kostenefficiënter, daadkrachtiger en brengen we ten alle tijden uw organisatie onder de aandacht bij de gewenste doelgroep.

ADAPT
We inventariseren de vacature en maken kennis met uw bedrijfscultuur. Met onze recruitment insights geven we u inzicht en advies.
SOURCE
We identificeren de doelgroep glashelder en pitchen uw bedrijf aan het gewenste talent.
CATCH
We selecteren de juiste professionals en begeleiden ze tijdens de interviews. 

Benieuwd in welke vakgebieden we gespecialiseerd zijn?

MANAGEMENT
De juiste manager creëert draagvlak voor de ambities en core values van een organisatie. Expertise is een belangrijke graadmeter, maar de softskills en competenties zijn essentieel. Creatief durven werven en scherp selecteren zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek.
SUPPLY CHAIN
Logistiek, Supply Chain en Operations. Een topsector in Nederland. Bent u een vervoerder, een logistiek dienstverlener of heeft u een afdeling Supply Chain. Wij kennen de keten, de ontwikkelingen en innovaties in uw branche. We hebben een landelijk netwerk van talent dat uw organisatie sterker maakt.
SALES
Sales professionals zijn optimisten. Ze staan achter hun product en worden gedreven door succes. Maar dit is pas het begin. Want het verkopen van een product of een solution, accountmanagement of key-accountmanagement, nationaal of internationaal. Bij elke sales rol hoort een andere professional.

WILT U MEER INFORMATIE?

Dat geven we graag!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Bluewave, wilt u meer te weten komen over onze expertises of heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek? Wij komen erg graag met u in contact!
Get in touch