Consultancy

Refresh.

Wij geloven dat we specialisten in recruitment zijn. We praten er in ieder geval graag over. Elke case waar we aan werken zorgt er voor dat we op ons best zijn en dat we elke dag weer leren. Sta je aan het begin van een case, zit je er midden in, wil je nog meer of moet het nog beter? Wij gaan graag met u in gesprek. We kunnen u adviseren en u helpen de koers te bepalen. 

Get in touch!
INNOVATIE
De arbeidsmarkt is continu in beweging en de recruitmentbranche kent innovatie op innovatie. De ene tool volgt de andere tool in rap tempo op. Het is onze expertise om in te spelen op de ontwikkelingen, mede door de tools in te zetten die het best passen bij de desbetreffende situatie. Wij geven graag advies over welke strategie het best past bij uw organisatie. Zo omzeilt u de valkuilen en realiseert u uw ambities vliegensvlug. 

Employer Branding

Hoe zorgt u ervoor dat het juiste talent zich kan identificeren met u als werkgever? Hoe presenteert u zich als werkgever en wat zijn uw unique employer points? Als externe partner helpen wij uw brand te versterken zodat u snel nieuw talent kunt verwelkomen.
INSIGHTS
Onderzoek, data en advies. De juiste insights wijzen de weg naar de juiste strategie en daarmee een effici├źnte en doelgerichte uitvoering. Onze recruitment insights helpen u uw koers te bepalen.

WILt U MEER INFORMATIE?

Dat begrijpen we.

Bent u ge├»nteresseerd in de mogelijkheden van Bluewave, wilt u meer te weten komen over onze expertises of heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek? Wij komen erg graag met u in contact! 
Get in touch!