Recruitment campagnes

Attract.

Er is een nieuw account gewonnen, het hoogseizoen staat voor de deur of er is een andere reden dat u snel nieuwe medewerkers aan wilt nemen. U wilt een grote hoeveelheid mensen bereiken binnen een specifieke doelgroep. Laat dat maar ons over. Onze recruitment campagnes zijn snel, doeltreffend en kosten efficient.

Get in touch
CAMPAGNE PAGINA
Voor een succesvolle recruitment-campagne is een campagnepagina de basis. Een campagnepagina is een website, volledig in het teken van enkele specifieke vacatures. De pagina is helemaal afgestemd op de doelgroep. Niet alleen qua look & feel, ook inspelend op online gedrag. Talent krijgt hier de mogelijkheid zich te identificeren met uw employer brand en krijgt een volledige en eerlijke indruk van uw bedrijf en de functie(s).

Jobmarketing

Een campagne is niks zonder traffic. Met tailor-made advertenties wordt de gewenste doelgroep aangesproken. Gecombineerd met de juist geselecteerde mediakanalen en partners, afgestemd op de doelgroep, verzorgen we razendsnel relevante traffic. En daarmee halen we conversies die uw doelstellingen realiseren.
SOLLICITATIEPROCES
From outside-in! Oftewel, het sollicitatieproces wordt op zo een manier ingericht dat we de recruitment-doelstellingen kunnen behalen. Op maat gemaakt en afgestemd op de doelgroep. Vanaf het moment dat talent (online) interesse toont tot het inplannen van de gesprekken. Traffic en sollicitaties slim coördineren is namelijk cruciaal. Een op maat ingerichte pagina en sollicitatieprocedure maken het verschil tussen een prima campagne en een topcampagne. Het is geen uitzondering op de regel dat er 30+% meer hires worden gerealiseerd.

Insights

Analytics, data, en nog meer analytics. We horen het overal. Wij zijn er dol op. Vanuit welk gebied solliciteren de beste kandidaten, via welk kanaal doen ze dit en via welk device? Zomaar een plukje van de data. Wij halen het maximale uit uw budget.
Vanaf dag 1 beginnen we met meten en analyseren. Tot en met de laatste dag blijven we bijsturen en optimaliseren.

Facts

WILT U MEER INFORMATIE?

Dat geven we graag.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Bluewave, wilt u meer te weten komen over onze expertises of heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek? Wij komen erg graag met u in contact!  
Get in touch