Vernieuwende recruitment oplossingen

Catch the wave

Elke markt heeft disrupters nodig. Nieuwe innovaties die oude gewoontes uitdagen en soms zelfs doen verdwijnen. De afgelopen jaren is ook de recruitmentbranche een zeer geschikte markt gebleken voor innovaties en veranderingen. En niet onterecht, want recruitment kan echt anders. 

Maak kennis met onze diensten.

OUTSOURCING

Be part of the future.

Recruitment gaat allang niet meer om enkel een goede vacaturetekst en het juist behandelen van sollicitaties. Voor het aantrekken van talent dienen de juiste tools te worden ingezet en processen optimaal te worden ingericht. Door de juiste tools te selecteren en deze vervolgens optimaal te implementeren, slagen wij er telkens in de optimale recruitmentoplossing voor onze klanten te ontwikkelen. 

Consultancy

Refresh.

De recruitmentbranche kent innovatie op innovatie. De ene tool volgt de andere tool in rap tempo op. Innoveren op het gebied van recruitment resulteert in lagere kosten, efficiƫntere sollicitatieprocedures en de beste hires. U speelt in op de veranderende arbeidsmarkt en bent klaar voor de toekomst. Met onze bewezen expertise geven wij u graag advies. Zo omzeilt u valkuilen en realiseert u uw ambities vliegensvlug.
Leer meer over consultancy
CAMPAGNES

Attract.

Er is een nieuw account gewonnen, het hoogseizoen staat voor de deur of er is een andere reden dat u snel nieuwe medewerkers aan wilt nemen. U wilt een grote hoeveelheid mensen bereiken binnen een specifieke doelgroep. Laat dat maar ons over.

WERVING & SELECTIE

Adapt. Source. Catch.

Traditioneel werven en selecteren moet gekoesterd worden. Wanneer je de Werving & Selectie van een belangrijke positie binnen je organisatie wil uitbesteden, zoek je een deskundige partner. Een partner die jouw markt begrijpt en bedrijfscultuur aanvoelt. 
Ontdek de mogelijkheden