BLUEWAVE RECRUITMENT

Dit zijn wij.

Elke markt heeft disruptors nodig. Nieuwe innovaties die oude gewoontes uitdagen en soms zelfs doen verdwijnen. Ons huidige tijdperk biedt ruimte voor innovatie op innovatie. De afgelopen jaren is ook de recuitmentbranche een zeer geschikte markt gebleken voor innovaties en veranderingen. En niet onterecht, want recruitment kan echt anders.

Om die reden zijn wij, Jorrit Brocaar en John Olsthoorn, gestart met Bluewave Recruitment. Beide afkomstig uit de traditionele werving & selectie en uitzendbranche. Onze visies op recruitment sloten in elkaar. Een visie is mooi, maar moet natuurlijk ook realistisch zijn. We hebben geluk, want onze klanten bevestigen dit keer op keer.

Ons team

Aangenaam.
WERKEN BIJ BLUEWAVE RECRUITMENT
We groeien!
En daarom breiden we graag uit! Ben jij een Bluewaver? Dan ben je iemand die commercieel kan denken, feeling heeft met online marketing, kandidaten aan organisaties kan matchen en denkt en handelt als een ondernemer.

Wilt u meer informatie?

We staan u graag te woord.

Bent u ge├»nteresseerd in de mogelijkheden van Bluewave, wilt u meer te weten komen over bovenstaande expertises of heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek?

Twijfel dan vooral niet om contact op te nemen!

Get in touch!