From inside out to outside in

Refresh

Om CED te ondersteunen bij het bepalen van de koers van hun recruitment hebben wij een uitgebreide arbeidsmarktanalyse uitgevoerd. CED heeft medewerkers een hoop te bieden maar is de doelgroep hiervan op de hoogte en sluit dit aan bij hun wensen?

Om compleet beeld te krijgen van de doelgroep zijn wij een arbeidsmarktanalyse gestart. Geen onpersoonlijk mailingen en vragenlijsten maar direct contact met potentiële kandidaten. Leer de doelgroep echt kennen, weet wat zij belangrijk vinden en hoe ze tegen CED als werkgever aankijken. Het grote voordeel is de quick win, latent geïnteresseerde kandidaten worden geactiveerd en begeleidt tijdens hun sollicitatie. Hoe mooi kan het zijn: gedetailleerd inzicht in je doelgroep, een waardevolle talentpool voor de toekomst en de eerste talenten al mogen verwelkomen.

CED GROUP

From inside out to outside in.

DE UITDAGING 
Ondanks het sterke merk van CED als marktleider in Nederland is het ook voor CED een uitdaging om de huidige en toekomstige vacatures te vervullen. Gezien de complexiteit van de vacatures en beperkt beschikbare doelgroep is het van groot belang dat potentiële kandidaten op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en carrière mogelijkheden binnen CED.

ONZE PRODUCTEN
  • Research
  • Talent Sourcing 
  • Werving & Selectie 

DE OPLOSSING
Met een arbeidsmarktonderzoek hebben wij de relevante arbeidsmarkt voor CED in kaart gebracht. Hoe groot is de doelgroep, wat vinden zij belangrijk aan een nieuwe werkgever, wie zijn de belangrijkste concurrenten op arbeidsmarkt. Een greep uit de vragen die wij voor CED beantwoord hebben. Tijdens het onderzoek identificeren en activeren wij direct ook de actief en latent werkzoekenden. Het resulteert een waardevolle talentpipeline die direct ingezet wordt om de huidige en toekomstige vacature te vervullen.


HET RESULTAAT
  • Inzicht in het werkgeversmerk vanuit het perspectief van de kandidaat / doelgroep
  • Talent Souring als recruitmentstrategie toegevoegd aan het portfolio 
  • Per functiegroep een ingerichte en gekwalificeerde talentpool 
  • Quick wins door invulling van huidige vacatures 

CED heeft een duidelijke visie: we beschermen en beschermen dingen die waardevol zijn voor hun eigenaren. Met 1.500 werknemers in 14 Europese landen op het gebied van mobiliteit, vastgoed en vitaliteit, voldoen we samen aan de belofte aan onze klanten en doen we dat dag in dag uit. Bijvoorbeeld: een taxatie van een commercieel onroerend goed voor verzekeringsdoeleinden, effectieve noodhulp met een kapotte auto, een onderzoek naar de oorzaak, omvang of omstandigheden van een claim als gevolg van een brand, of effectieve ondersteuning bij herstel en re-integratie na een blessure.