RECRUITMENT SUCCESSEN

Waar we trots op zijn.

Waar we het allemaal voor doen. Mooie cases, nog mooiere resultaten en prachtige samenwerkingen. Op elk van onze producten zijn we trots en van elke relatie worden we blij. Onze succescases zijn een succes omdat we geen transactionele relatie met onze klanten hebben, maar partners zijn. Met hetzelfde doel en dezelfde drive. 

CASE EXPEDITORS
Bij een Fortune 500 bedrijf als Expeditors moet alles op top niveau zijn. Ook het recruitment. Binnenkort kunnen we ons 1 jarig jubileum van de samenwerking vieren. Ook de komende jaren zullen wij de recruitmentpartner van Expeditors zijn.
CONSULTANCY CED
CED behoort tot de top van markt en loopt voorop in technologische ontwikkelen. Zij geloven in de gouden combinatie van menselijke expertise en slimme technologie. Om de positie als koploper de komende jaren te behouden is CED ook op zoek medewerkers die tot de top behoren.
CAMPAGNE CENTER PARCS

Schone en hygiƫnische parken zijn uiterst belangrijk voor Center Parcs. Om die reden zijn we een landelijke recruitment campagne voor Housekeepers gestart. Op maat gemaakt en niet zonder succes.

Looptijd:  3 maanden
Sollicitaties: 1200
Hires: 150